آیا با اختراع دوربین معجزات متوقف شد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

آیا با اختراع دوربین معجزات متوقف شد؟

پست توسط محمد حسام »

۱. پیش‌بینی اختراع دوربین در متون اسلامی برخی منابع اسلامی، مانند کتاب «الطبقات الکبری» نوشته ابن سعد، اشاره دارند که پیامبر اسلام از اختراع ابزارهایی مشابه دوربین‌های فیلم‌برداری در آینده خبر داده‌اند.

۲. معجزات مرتبط با حضور پیامبران معجزات، به عنوان امور خارق‌العاده‌ای که توسط پیامبران برای اثبات حقانیت خود انجام می‌دادند، عمدتاً در زمان حضور فیزیکی آنان رخ می‌داد. با رحلت پیامبر اسلام و غیبت امام دوازدهم در اعتقاد شیعیان، وقوع معجزات به شکل گذشته کاهش یافته است.

۳. قرآن، معجزه دائمی قرآن به عنوان معجزه‌ای دائمی و فراتر از زمان معرفی شده است. ویژگی‌هایی مانند ارائه مطالب علمی و ادبی توسط فردی که آموزش رسمی نداشته، پیش‌بینی رویدادهای آینده و بیان موضوعاتی که قرن‌ها بعد اثبات شده‌اند، از جنبه‌های اعجاز قرآن محسوب می‌شوند. 

۴. وقوع رویدادهای خارق‌العاده در دوران معاصر حتی پس از اختراع دوربین، رویدادهایی خارق‌العاده گزارش شده‌اند. برای مثال، در سال ۱۳۵۳ هجری شمسی، فرار یک شتر از کشتارگاه در مشهد و پناه بردن آن به حرم امام رضا علیه‌السلام، جلوی چشم صدها نفر رخ داد. همچنین، در سال ۱۹۶۷ میلادی، بارش مخلوطی از خون و تکه‌های گوشت از آسمان صاف در برزیل گزارش شد. 

۵. کشفیات علمی به عنوان تأییدی بر معجزات گذشته با پیشرفت فناوری، برخی کشفیات علمی به عنوان تأییدی بر معجزات گذشته مطرح شده‌اند. برای نمونه، کشف فسیل کشتی نوح در سال ۱۹۵۹ میلادی در ارتفاع ۱۸۹۰ متری از سطح دریا، توسط تصاویری که یک خلبان ترک از منطقه گرفته بود، انجام شد.

نتیجه‌گیری :
اختراع دوربین نه تنها موجب توقف معجزات نشده، بلکه در برخی موارد به ثبت و تأیید رویدادهای خارق‌العاده کمک کرده است. معجزات، به عنوان نشانه‌هایی از حقانیت ادیان آسمانی، همچنان در اشکال مختلف و متناسب با زمان و شرایط، ادامه دارند.

منبع: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8767 بار

Re: آیا با اختراع دوربین معجزات متوقف شد؟

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحيم

إِنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيمُ الْحَكِيم
صَدَقَ اللَّهُ الْعَليُ الْعَظيم

ما هر کاری که (در دنیا) انجام می‌دادین ازش « کپی بـرداری » می‌کردیم (و ثبت و ضبط می‌شده و تبدیل شده به «کتابِ ناطق»)

هَٰذَا كِتَابُنَا يَنْطِقُ عَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ ۚ إِنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

Re: آیا با اختراع دوربین معجزات متوقف شد؟

پست توسط shafagh »

دوربین ها و بطور کلی سیستم های ضبط صوتی و تصویری امروز نقش مهمی در آگاه سازی و حتی تعلیم بشر دارد که یک بخش مهم مربوط به فاش شدن بعض اسرار خلقت در زمین و آسمان و دریا می باشد. 
یک آقایی که سنی ازشان گذشته تعریف می کرد، در زمانی که کلاس دوم دبستان بود معلم نقاشی به ما دانش آموزان گفت که در کلاس تصویر یک روباه را نقاشی کنیم. وقتی من نقاشی ام را بردم و به اقای معلم نشان دادم ایشان عصبی شد و فریاد کشید ، من گفتم روباه نقاشی کنید نه گربه!

خوب، ان دوران دوربین به معنی امروزی اش وجود نداشت و چه بسا بعضی حتی عکس روباه را هم ندیده بودند اما امروز مستندهای زمین شناسی و جانور شناسی بیشماری توسط دانشمندان و خبرگان این عرصه ساخته شده که در دسترس عموم است و اسرار زیادی از جانوران معمول و حتی جانورانی که تا به حال دیده نشده و اسم انهم شنیده نشده را برملا می کند که ذهن انسان های امروزی در مورد اسرار خلفت انها و خلق و خو و روش زندگی اشان را روشن می سازد. 

خود اینجانب نویسنده این مقوله مثلا روانشناسی شیرها، ببرها، پلنگ ها و حیوانات صیدی مرتبط را از طریق همین دوربین ها فرا گرفتم که دیدن حضوری انها برای من و امثالهم امکانپذیر نبوده و نیست طوریکه حتی در باغ وحش ها هم ان خصائص و خصوصیات، قابل شناسایی و دریافت نمی بود. 

البته من اشاره به یک گوشه از دید و خدمات دوربین در طبیعت سخن می گویم و الا نقش ان در تمام ابعاد زندگی انسان کاملا مشهود است و هر فرد یا گروه علمی از دریچه دوربین ها به یک گوشه از موضوعات و و قضایا در جهان می پردازند که البته بخش مهمی نیز به صنعت و تکنولوژی اختصاص دارد. 

حتی اخیرا عده ای روی آور ضبط تصاویر ماوراء الطبیعه شده اند و سعی می کنند از ارواح و جن فیلم برداری کنند که گاه فیلم های موجود از لنز دوربین های مدار بسته اماکن بوده است. البته هیچ گمان نمی رود که بتوانند از روح به معنای روح از دنیا رفتگان فیلمبردای شود چون انها به معنای دنیوی ما زنده نیستند، تازه اگر اجازه حضور در این دنیا از عالم آخرت داشته باشند، اما جن که قران کریم بصراحت اشاره به وجود ان دارد، موجود زنده است اگرچه در حالت عادی جسم غلیظ از نوع انسان و جانوران ندارد و نامریی است، با این وجود، و با وجود ماهیت ناشناخته اشان قادر به تغلیظ جسم خود بوده و گاهی اشکارا و گاهی نیمه اشکارا خود را در مواقعی ظاهر می سازند و گاهی دوربین ها هیاکل ظاهر شده انها را در شکل های گوناگون ضبط کرده اند. البته بعض از ان فیلم ها ساختگی است و بعضی واقعیت دارد. 

در اینجا بحث نقش دوربین ها تحت عنوان معجزات است ولیکن بنده اذعان میکنم که یک جن لامصب را به عینه و بوضوح از نزدیک و به فاصله یک متری مشاهده کردم که اگر دست دراز کرده بودم حتی می توانستم ان را لمس کنم و مثل ان شکل های سایه وار و دود و بخار مانند ان فیلم ها نبود منتها وقتی رد شد او را از پشت سر دیدم. مثل اسنییپرهایی (تک تیراندازها) بود که برای استتار سرتا به پا پوشال و علف های بلند بلند بتن دارند اما پشم هایش قهوه ای بود. وقتی می گویم چنان واقعی بود یعنی مثل انکه من شما را در خیابان کنار خود ببینم، هیچ حالت بلوری و بخاری و دودی نداشت و کاملا جسم ملموس داشت.  اگر چندین سال قبل بود فرار میکردم اما از انجا که غالبا دعا می خوانم و خوب، مطالعات و شنیده های بسیاری دارم و بطور کل تجربیاتی دارم با وجودیکه شوکه شدم اما بجای ترس عصبانی شدم و بعد که حیرتم بر طرف شد (در حالیکه او ناپدید شده بود)  با صدای بلند گفتم، " چطور جرات کردی؟ چطور جرات کردی بر من ظاهر بشوی"؟

با وجودیکه میدانستم صدای مرا می شنود و در خانه قدیمی مادرم بود و بارها وجود او یا خانواده اش را حس کرده بودم (نه روءیت) به این یقین رسیدم که مسلمان هستند، لذا گفتم، " ببین! میدانم شما مسلمان هستید و قصد اذیت ندارید اما من هیچ دوست ندارم به دنیای شما وارد شوم یا شما به دنیای من بیایید. من اصلا دوست ندارم بواسطه دعا به شما ضرری برسانم، لذا بروید به زندگی خودتان برسید و سر به سر من نگذارید..."

بعد این حرف ها به خاطرم رسید که شاید ظاهر شدن او برای ترساندن من دلیلی دارد، خوب که فکر کردم دیدم بعض شبها که به حیاط قدیمی تقریبا تاریک می روم تا برای درست کردن چای، کتری اب را روی گاز بگذارم، هم بدون گفتن بسم الله گاز را روشن میکنم و هم سیگارم را روشن کرده و ته سیگار روشن را روی موزاییک ها نزدیک درخت پیر نارنج می اندازم لذا فورا گفتم، " اگر از جانب من ضرری به شما رسیده معذرت میخوام، عمدی نبوده، فراموشی بوده، از این به بعد مراعات میکنم".

بعد از این واقعه دیگر قبل از روشن کردن گاز و یا سیگار گفتن بسم الله را بعنوان اخبار به انها ترک نکردم و بعد از انهم دیگر هیچ وقت ندیدم او ظاهر شود، اگرچه گاهی وجودشان را بی ضرر در اطراف حس کرده ام.

درست است که ماهیت فیزیکی جن با ما فرق دارد اما انها کاملا مثل انسان می فهمند و هر حرفی که بزنیم درست مثل ما درک می کنند و احساسات دارند َ

در مورد معجزات الهی در سطح عام شاید مواردی باشد که من اطلاع ندارم اما پاسخ خداوند را در موردی که دیدم می نویسم:

در هنگام شلیک موشک های ایران در پاسخ به ناجوانمردی صهیونیست‌ها ، یک اسرائیلی داشت از پنجره یک ساختمان یک لانچر موشک تاد را فیلمبرداری می کرد که شلیک می کرد و با غرور از آن صحبت می کرد بعد از لحظاتی ناگهان یک موشک بالستیک ایران درست روی آن کامیون لانچر فرود آمد و انفجاری بزرگ و دود و آتش و خاک همه جا بلند شد و شیشه و پنجره آن ساختمان را هم در هم کوبید طوریکه آن اسرائیلی از ترس و وحشت فریادی کشید، فیلمبرداری بهم خورد و گریخت.

بنظر شما این پاسخی سریع از جانب خداوند به صهیونیست ها در مقابل دوربین و در مقابل چشم جهانیان نبود ؟

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”