Mahdi1944 نوشته شده: ,
1- در TWRP يکي از گزينهها Factory Reset هست. يکي هم Internal Storage. ابتدا Internal Storage و بعد Factory Reset رو Wipe کنيد
2- امکان تنظيم اينکه چه برنامهاي از چه اينترنتي استفاده کنه وجود نداره، اما با استفاده از برنامههاي فايروال مثل Avast و Go Task manager ميتونيد تعيين کنيد کدام برنامهها اجازهي استفاده از چه اينترنتي رو داشته باشند (همزمان نميشه دو اينترنت وصل داشت، اما ميشه تعيين کرد که هر برنامه اجازهي استفاده از کدام اينترنت رو داشته باشه)
3- براي GPRS خير، فرقي نميکنه
4- بله، خود گوشي به صورت خودکار براي ايرانسل تنظيم ميشه و فقط شما کافيه تنظيم کنيد که گوشي از اينترنت اين سيمکارت استفاده کنه
موفق باشيد
سلام مهدی آقا
خیلی ممنون که به سوالاتم پاسخ دادید ولی من همچنان مشکل دارم اگر ممکنه در این مورد هم راهنماییم کنید.
من کاستوم رام 2.6.2 ( پیشنهاد ما) رو از طریق flash tool روی گوشی ریختم ، بعد باتری گوشی رو 7 دقیقه در آوردم ، بعد وارد حالت twrp شدم و وارد منوی wipe در این منو فقط دو گزینه advance و factory reseat هست، و من در هیچ کجای twrp گزینه Internal Storage رو ندیدم .
این تصاویر رو مشاهده کنید :
[External Link Removed for Guests]
اگر ممکنه بفرمایید برای صدای ضعیف در هنگام پخش فایل ضبط شده توسط دوربین و ضبط صوت گوشی چه کار کنم ؟
شما برای gps از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
من سایجین رو نصب کردم ولی در خواست دانلود نقشه با حجم حدود 250 مگا بایت رو داشت. در حالی که نقشه های آفلاین رو در آدرس مموری کارت رو ریخته بودم .