تو نباشی می پره عطرتم از پیرهنت می خوام آروم شم تو نمی ذاری
هردو بی رحمن عشقو بیزاری همه دنیامو زیرو رو کردم
تو رو شاید دیر آرزو کردم
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!! .... نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی: «هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»
در این سرای بی کسی کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س
مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س